Thursday, November 25, 2010

Thursday, November 18, 2010

Епизода 16 - Еделези....


Во секого од нас има нишка на поет.....во некој нема ништо.
За појак филинг со стрипо слушајте ја ПЕСНАВА.

Thursday, November 11, 2010

Thursday, November 4, 2010

ЕПИЗОДА 14 - Прнцезата на зрно Црнец....


Понекогаш и најмалијо поклон мој на чоек дено да му го разубај.......