Thursday, December 30, 2010

ЕПИЗОДА 22 - ХОУМ АЛОУН...со ТВ1000


....моји су другови бисери расути по целом свето......и ме нејќат.....

Thursday, December 16, 2010

Thursday, December 9, 2010

ЕПИЗОДА 19 - ВИЉМ ТЕЛ!


....срцето е орган шо се исполнува со љубоф.....или со шише!

Thursday, December 2, 2010

ЕПИЗОДА 18 - Д КВЕСТ!


...сите имат битки за биење.....а некој бие и сирење......