Thursday, June 30, 2011

ЕПИЗОДА 48 - ШОШЕНК РЕДЕМПШН!


.....слободата е некогаш на дофат.....а некогаш фудбалска екипа!

Friday, June 24, 2011

ЕПИЗОДА 47 - МАГИЧНИЈО ФРУЛАШ!


......заључи убо пред да појш,за во домо сигурен да си дојш.

Thursday, June 16, 2011

Wednesday, June 8, 2011

ЕПИЗОДА 45 - ВУЈАКЛИЈА!


....никој учен не се родил,ама средства за учење мот да се нат.

Thursday, June 2, 2011

ЕПИЗОДА 44 - СКАПОЦЕН КАМЕН ВО КРАВАТАТА!


......драгуљо е најчврст материјал шо му е познат на чоеко!