Thursday, December 30, 2010

ЕПИЗОДА 22 - ХОУМ АЛОУН...со ТВ1000


....моји су другови бисери расути по целом свето......и ме нејќат.....

Thursday, December 16, 2010

Thursday, December 9, 2010

ЕПИЗОДА 19 - ВИЉМ ТЕЛ!


....срцето е орган шо се исполнува со љубоф.....или со шише!

Thursday, December 2, 2010

ЕПИЗОДА 18 - Д КВЕСТ!


...сите имат битки за биење.....а некој бие и сирење......

Thursday, November 25, 2010

Thursday, November 18, 2010

Епизода 16 - Еделези....


Во секого од нас има нишка на поет.....во некој нема ништо.
За појак филинг со стрипо слушајте ја ПЕСНАВА.

Thursday, November 11, 2010

Thursday, November 4, 2010

ЕПИЗОДА 14 - Прнцезата на зрно Црнец....


Понекогаш и најмалијо поклон мој на чоек дено да му го разубај.......

Thursday, October 28, 2010

ЕПИЗОДА 13 - Кој шо копа,тунел не мисли.


"....тешко оној тунел шо копа.Ќе почни да копа,кизне шо ќе нај од другатастрана."
Стара поговорка од мене (максимум 32 години)

Tuesday, October 26, 2010

ПИНАП 01 - ПРЕТОР 1984


....летен камп за пијонери-Врапчето Шарко.......1984........денот кога Цане стана самосвесен за својот огромен сексуален набој.

Sunday, October 17, 2010

ЕПИЗОДА 11 - ДИС ИС П...СПАРТА!!!!!


.....теснецо не е поќе теснец......термопилскијо де.....

Thursday, October 7, 2010

Thursday, September 23, 2010

ЕПИЗОДА 08 -ВО СВЕТО НА ДИГИТАЛНОТО!


...цене не е више сам....моќнио пентиум 1 со 128кб процесор и 2мр рам е негов другар и моќен партнер.....

Thursday, September 16, 2010

ЕПИЗОДА 07 - ПЛАЌАЈТЕ СТРУЈА НАВРЕМЕ!


Осамен во мракот стојам јас... требаше струја да платам.

Thursday, September 9, 2010

Thursday, September 2, 2010

ЕПИЗОДА 5 - МИРОР,МИРОР....


Очите се огледало на душата....рабидрабант тагоре.

Thursday, August 12, 2010

ЕПИЗОДА 2 - ЛЕЈДИ ГАЌА!

ЕПИЗОДА 1 - ХУЗ ДЕТ ГРЛ?

ВЕЛКОМЕН!


Запознајте го Цане.
Дете шо расти во свет на транзиција,соочен со секојдневието.
Единствено чаре е да побегни во својот свет.Свет на љубоф и авантури.
ВРеме е да создаде свое катче....волшебното катче на Цане.