Thursday, March 31, 2011

ЕПИЗОДА 35 - ФАК ЈЕА!!!!


.....премногу конзумиранање на стрипој со гејој в мочуриште мој да допринеси до дилузивно растројство,меланхолија,неебица,подвоена личност и социјопатија.

Thursday, March 10, 2011

ЕПИЗОДА 32 - ЦИЈАН!


ВИт грејт калр-камс грејт риспонсибилити!

Thursday, March 3, 2011