Thursday, September 29, 2011

ЕПИЗОДА 60 - АРМАДИЉО!


Армадиљо,армадиљо....еднаш армадиљо-стално армадиљо!
Музика пропратна за со Цане-омилената на Страчатела

Thursday, September 22, 2011

Thursday, September 15, 2011

ЕПИЗОДА 58


Кошарката не је само за црнци?
сликата на цане фотореалистичнијо е најдена на интернет на сајт за беќари и е прецртана....

Friday, September 9, 2011

ЕПИЗОДА 57 - ИЛИНДЕН!


......еден е овој ден-нек биди убо прославен.

Thursday, September 1, 2011

ЕПИЗОДА 56 - ЏЕМЗ ДИН!


......да си дел од она магијата шо се вика телевизија е најубото нешто шо мој да му се случи на младчоек!