Thursday, September 23, 2010

ЕПИЗОДА 08 -ВО СВЕТО НА ДИГИТАЛНОТО!


...цене не е више сам....моќнио пентиум 1 со 128кб процесор и 2мр рам е негов другар и моќен партнер.....

No comments:

Post a Comment