Thursday, October 28, 2010

ЕПИЗОДА 13 - Кој шо копа,тунел не мисли.


"....тешко оној тунел шо копа.Ќе почни да копа,кизне шо ќе нај од другатастрана."
Стара поговорка од мене (максимум 32 години)

No comments:

Post a Comment