Thursday, September 23, 2010

ЕПИЗОДА 08 -ВО СВЕТО НА ДИГИТАЛНОТО!


...цене не е више сам....моќнио пентиум 1 со 128кб процесор и 2мр рам е негов другар и моќен партнер.....

Thursday, September 16, 2010

ЕПИЗОДА 07 - ПЛАЌАЈТЕ СТРУЈА НАВРЕМЕ!


Осамен во мракот стојам јас... требаше струја да платам.

Thursday, September 9, 2010

Thursday, September 2, 2010

ЕПИЗОДА 5 - МИРОР,МИРОР....


Очите се огледало на душата....рабидрабант тагоре.