Thursday, March 31, 2011

ЕПИЗОДА 35 - ФАК ЈЕА!!!!


.....премногу конзумиранање на стрипој со гејој в мочуриште мој да допринеси до дилузивно растројство,меланхолија,неебица,подвоена личност и социјопатија.

No comments:

Post a Comment